In de 5de eeuw, na de doortocht van de hordes van Attila en tijdens de val van het Romeinse Rijk, kan u de reisgenoot worden van Clovis, de jonge koning der Franken.

Via de veldslagen van deze briljante militaire leider ontdekt u niet alleen de wereld van de Merovingen, maar ook de twijfels van een veroveringslustige koning die vastzit tussen de eeuwenoude tradities van zijn volk en de nieuwe weg die hij zou kunnen inslaan om het eerste koninkrijk te stichten!

 

1 Commentaire

  1. Trois jours ! Nous les avons fait en famille cet été. Mais est ce suffisant ? NON. TANT DE DÉCORS ET SCÈNES SOMPTUEUX. IL FAUT AVOIR DES YEUX À 360 DEGRÉS. NOUS Y RETOURNERONS ET EN PLUS AVEC DES AMIS. SALUTATIONS

Commenter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.